Selecteer een pagina

Evenement zalen in Rotterdam

 

De Schiecentrale heeft een prachtige mogelijkheid om uw bedrijf te laten excelleren met een beurs, evenement, workshops en nog tiental andere mogelijkheden. De centrale ligt op een schitterende locatie in Rotterdam vlak naast het water. Door de perfecte bereikbaarheid, eigen parkeergarage en herkenbare uiterlijk heeft de Schiecentrale het perfecte plaatje voor jouw evenement beschikbaar.

De Schiecentrale is een historisch gebouw in Rotterdam. Vroeger werd het gebruikt als fabriekshal en in de recente historie nog als plek voor televisieprogramma’s zoals ‘Raymann is laat’.

Het maakt de Schiecentrale uniek en het zorgt hierdoor voor een goede uitstraling naar bezoekers van je evenement, beurs of workshop. 

De Schiecentrale heeft zowel grote als kleine zalen beschikbaar. Bekijk ze hieronder of neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Grote evenementen hal

De Schiecentrale beschikt over de monumentale Turbinehal en drie break-outs. In de Turbinehal (800 m²) – de grootste ruimte van de Schiecentrale – wordt je event omlijst door een prachtig aangelicht bogenspel, een robuuste hijsbrug en meer dan een eeuw oud metselwerk met ornamenten.
De hal is geschikt voor kleine en grotere gezelschappen tot 2000 gasten. Verblijf in de centrale ruimte waar vroeger energie werd opgewekt voor de haven en de bewoners.

 Tot 2000 personen

 
Wifi -Beschikbaar

 Parkeergelegenheid op locatie

 Unieke locatie met goede bereikbaarheid

Evenement op maat af te stellen

Kleinere zaal voor minder gasten?

De drie break-outs; de Schakelruimte (200 m²), de Machinekamer (200 m²) en de Sluis (250 m²) zijn bij uitstek geschikt voor parallelsessies, als workshopruimte en voor vergaderingen. De break-outs zijn geschikt voor kleine en middelgrote gezelschappen tot 150 gasten.

De Schiecentrale biedt alle ingrediënten om een memorabel event te organiseren.

 <150

  Wifi -Beschikbaar

 Parkeergelegenheid op locatie