Kom je binnenkort naar de Schiecentrale en heb je een vraag over jouw bezoek? Wij hebben de meestgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Auto (parkeren)

De Schiecentrale is ideaal gelegen ten opzichte van de A15 (Rotterdam – Rozenburg), A16 (Rotterdam – Dordrecht – Breda) en de A20 (Gouda – Rotterdam – Maasdijk). Er zijn genoeg parkeergelegenheden bij de Schiecentrale.

Zo kunt u uw auto parkeren in de naastgelegen Q-Park Schiecentrale. €1,00 per 27 minuten of een gedeelte hiervan met een maximaal dagtarief van €20,00 euro. U kunt van tevoren uw parkeerplek reserveren via de website van Q-Park of bellen met het landelijke nummer: 088 329 51 00.

Openbaar vervoer

Elke 12 minuten vertrekt vanaf station Rotterdam Centraal tram 8 richting Spangen, u kunt uitstappen bij halte Pieter de Hoochweg. Vanaf hier is het 2 minuten lopen naar de Schiecentrale. De reistijd vanaf Rotterdam Centraal bedraagt 13 minuten.

Metrostation Coolhaven bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de Schiecentrale. Vanaf hier is er een directe verbinding met de metrolijnen A (Vlaardingen West – Binnenhof), B (Hoek van Holland strand – Nesselande) of C (De Terp – De Akkers).

Watertaxi

De spectaculaire watertaxi vaart van en naar 50 bestemmingen in Rotterdam en Schiedam. De herkenbare gele aanlegsteiger van halte Müllerpier / Sint-Jobshaven is op loopafstand van de Schiecentrale. Let op: reserveren is nodig via www.watertaxirotterdam.nl of bel 010-4030303

Fiets

Vanaf Rotterdam Centraal is het 15 minuten fietsen naar de Schiecentrale. Op het station zijn OV fietsen beschikbaar.