In de monumentale Turbinehal zijn historische objecten zoals de hijsbrug en de lift behouden gebleven waardoor de hal een unieke industriële uitstraling heeft. Door gebruik van projecties en het uitlichten van het oude metselwerk en de loopbruggen lopen bezoekers een setting in die ze niet eerder hebben gezien. Door de drie verdiepingen van de tribune heeft de Turbinehal de uitstraling van een industrieel theater. In de tribune zitten 12 units die als huiskamer zijn ingericht en geschikt zijn voor break-outs tot en met 10 personen.

Tot 700 personen

De hal heeft een grote capaciteit van 700 personen.

Perfecte locatie

Schiecentrale Events heeft een uitstekende locatie en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast is er een naastgelegen Q-park parkeergarage.

Zakelijk en toch speels

De Turbinehal beschikt over een industriële look wat professioneel oogt. Daarnaast maakt Schiecentrale Events gebruik van sfeerverlichting wat een speels karakter geeft.

Monumentaal pand met mooie verwijzingen naar de oude energiecentrale

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij de Turbinehal zijn er verschillende mogelijkheden om een evenement te organiseren.

  • Productpresentatie
  • Bedrijfsuitje
  • Sitdown diner
  • Beurs
  • Congres
  • Meerdaagse bijeenkomst

Zaalopstelling

Opstelling Aantal personen*

Theater
350

Carré
350

Cabaret
200

School
200

U-opstelling
300

Lagerhuis
350

Catwalk
300

 

Feest

700

 

Diner

400

* Aantallen zijn in overleg.

Benieuwd naar onze andere zalen?

Schiecentrale Events heeft verschillende zalen, waar het evenement uitgebreid kan worden. Voor kleinere activiteiten zoals workshops hebben we nog 2 zalen beschikbaar. Deze zalen zijn geschikt tot 150 personen en zijn alleen te huur in combinatie met e Turbinehal of de Megawatt.