Contact

Bij ons staat de klant altijd centraal. Niet alleen onze klant, maar ook jouw klant. I.v.m. de maatregelen die zijn getroffen voor het bestrijden van het coronavirus werken wij allen vanuit huis. We zullen proberen je aanvraag, vraag of opmerking zo snel mogelijk te beantwoorden!

9 + 5 =

Contactgegevens

Bezoekadres : Sint-Jobsweg 116, 3024 EA Rotterdam
Factuuradres : Lloydstraat 5, 3024 EA Rotterdam
KVK nr: 53755863
BTW nr:  NL85.10.04.295.B01

Corona telefoonnummer:  +31 107503535

Bereikbaarheid

De Schiecentrale is gemakkelijk en snel bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Even de stad in? Met de auto of de fiets bent u binnen een paar minuten in het centrum van Rotterdam.

Auto

De Schiecentrale is ideaal gelegen ten opzichte van de A15 (Rotterdam- Rozenburg), A16 (Rotterdam- Dordrecht- Breda) en de A20 (Gouda- Rotterdam- Maasdijk). Sinds 2015 is de snelweg A4 Delft-Schiedam opgeleverd waardoor de bereikbaarheid tussen Rotterdam en Den Haag-Amsterdam nog beter is.

De Q-park Schiecentrale biedt met 394 plekken volop parkeergelegenheid. Uitrijkaarten kunnen vooraf bij ons besteld worden.

Tram

Elke 15 minuten vertrekt vanaf NS-station Rotterdam Centraal tram 8 naar de locatie: halte Pieter de Hoochweg. De reistijd vanaf het station bedraagt 13 minuten. Vanaf de halte is het 1 minuut lopen naar de Schiecentrale.

Metro

Metrostation Coolhaven – met een directe verbinding met NS-station Schiedam Centrum – bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de Schiecentrale. Ideaal voor als uw gasten via Amsterdam, Den Haag of Delft reizen.

Watertaxi/Waterbus

De watertaxi – halte Mullerpier / Sint-Jobshaven – is een supersnel en spectaculair alternatief. Reserveren is niet nodig en de wachttijd bedraagt hoogstens 10 minuten.

Fiets

Op station Rotterdam Centraal zijn OV fietsen beschikbaar. De fietstijd bedraagt 15 minuten.