Betekenisvolle Evenementen

In de Schiecentrale worden betekenisvolle evenementen op innovatieve wijze georganiseerd. Interactie tussen aanwezigen staat centraal in een gastvrije omgeving waar iedereen zich op zijn/ haar gemak voelt. Aan de hand van creatieve plug & play concepten ontzorgt de Schiecentrale haar opdrachtgevers en draagt zij bij aan de doelstellingen van het evenement.

De Schiecentrale heeft een uniek aanbod van zalen in Rotterdam. Het pand beschikt over de monumentale Turbinehal en twee break-outs. In de Turbinehal, de grootste ruimte van de Schiecentrale, wordt je event omlijst door een prachtig uitgelicht bogenspel, een robuuste hijsbrug en meer dan een eeuw oud metselwerk met ornamenten.

De hal is geschikt voor kleine en grotere gezelschappen tot 700 gasten. Verblijf in de centrale ruimte waar vroeger energie werd opgewekt voor de haven en de bewoners.

In de Schiecentrale zijn we gedurende corona bezig geweest met wat een ideale opstelling is voor de Turbinehal. Na veel passen en meten hebben wij de ideale oplossing: een multifunctionele huiskameropstelling. Deze opstelling kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor congressen, borrels, walking dinners en feestavonden. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar   +31 10 750 3535 of mailen naar info@schiecentrale-events.nl.

De Schiecentrale heeft een uniek aanbod van zalen in Rotterdam. Het pand beschikt over de monumentale Turbinehal en twee break-outs. In de Turbinehal (800 m²) – de grootste ruimte van de Schiecentrale – wordt je event omlijst door een prachtig aangelicht bogenspel, een robuuste hijsbrug en meer dan een eeuw oud metselwerk met ornamenten.

De hal is geschikt voor kleine en grotere gezelschappen tot 700 gasten. Verblijf in de centrale ruimte waar vroeger energie werd opgewekt voor de haven en de bewoners.

De twee break-outs; de Schakelruimte (200 m²) en de Machinekamer (200 m²) zijn bij uitstek geschikt voor parallelsessies, als workshopruimte en voor vergaderingen. De break-outs zijn geschikt voor kleine en middelgrote gezelschappen tot 100 gasten.

De Schiecentrale biedt alle ingrediënten om een memorabel event te organiseren.

 

Een oude energiecentrale:
industrieel én verrassend intiem

Partners Schiecentrale